Welkom bij Ventaria

Ventaria is een ambitieus bedrijf en fungeert als een bevoorrechte partner voor innovatieve luchtbehandelingsoplossingen.

Onze belangrijkste doelstellingen zijn: een permanent wooncomfort garanderen, de gezondheid van bewoners beschermen tegen een ongezond binnenklimaat en de woning vrijwaren van schade veroorzaakt door vocht.

Wij ontwikkelen en leveren in samenwerking met onze partners hiervoor unieke en innovatieve ventilatie- en airconditioningsproducten met toegevoegde waarde aan professionele klanten.

Wij zijn van mening dat er 3 pijlers van groei zijn die het verschil maken:

STANDAARDISATIE

Voor ons is het belangrijk dat onze producten en diensten van stabiele kwaliteit zijn. Iedere klant moet elke keer dezelfde kwaliteit ervaren. Door te standaardiseren voorkomen we dat we verrast worden en zorgen we ervoor dat we heel efficiënt aan het werken zijn.

PARTNERSHIPS

Alleen het beste is goed genoeg: we werken samen met de beste toeleveranciers en kiezen voor een lange termijn samenwerking via co-creatie. Zowel onze partners als onze klanten hebben invloed op het resultaat van het product of dienst. 1 + 1 moet 3 zijn.

PEOPLE FOCUS

Alle energie die we in de onderneming steken is mensgericht. Onze klanten, onze medewerkers, onze partners: iedereen verdient persoonlijke aandacht. We zijn gericht op maximaal gemotiveerde medewerkers en maximaal tevreden klanten.